ANWIKU   ?

20 jaar geleden heb ik Anwiku opgericht samen met mijn vader Willy. Ook mijn vrouw Anja stapte mee in het bedrijf. 

Ik geef toe : ANWIKU is een ongewone naam maar het is een samenvoegsel van de beginletters van Anja, Willy en Kurt.

Mijn vader werkte in de beginjaren mee, maar is enkele jaren geleden overleden.

Een stukje van hem leeft nu nog steeds in de naam van ons bedrijf !


ERVARING

De interesse in al wat groen is, zat al van kleinsaf in mijn bloed. Tijdens mijn studies stak ik al een handje toe in enkele tuinaannemersbedrijven.

Met een enorme gedrevenheid voor vormgeving, voor stijlvolle tuinen en voor het buitenleven...

maak ik -samen met mijn vrouw Anja en mijn team- van Anwiku een bloeiend bedrijf dat reeds 20 jaar in de tuinsector actief is.


HECHT TEAM ​

Een ervaren en toegewijd  team is belangrijk en door de jarenlange samenwerking met de meeste van mijn werknemers hebben we al heel wat ervaring en expertise opgebouwd.

Op het terrein zorgen onze werknemers voor een kwaliteitsvolle uitvoering van de werken en heeft elk zijn eigen functie binnen het bedrijf volgens zijn vaardigheden.


Ik maak er een punt van om op elke werf aanwezig te zijn,  klaar om nieuwe of gewijzigde wensen van klanten te integreren in de plannen of bij te sturen waar nodig. De hechte band van mijn team komt een vlotte uitvoering van de werken - in een opperbeste en tegelijk zeer professionele sfeer - ten goede,en daar pluk je als klant altijd de vruchten van.

Door onze constante drang naar vernieuwing en een betere dienstverlening nemen we deel aan vergaderingen en vakbeurzen, om op de hoogte te blijven van alle nieuwe toepassingen en technieken binnen de tuinsector.

VISIE

We willen elke dag -op een gedreven én sfeervolle manier- uitblinken in wat we doen en dat is kwaliteit leveren met duurzame materialen én altijd rekening houden met de wensen van onze klanten zodoende dat ze jarenlang kunnen genieten van hun aangelegde tuin !

We brengen de ' puzzel ' van vormgeving, lijnen, kleuren, bloemen en bomen samen tot één geheel  namelijk :

een tijdloze tuin die mooi aansluit bij de woning én de omgeving :

Uw tuin om in te rusten ...te genieten ... te eten ... te feesten ...  te zwemmen ...